Wie zijn wij

Wie zijn wij

logo-20-jaar-bestaanElek Trends Nederland is opgericht in 1991 en is gespecialiseerd in de verkoop, montage en service van diverse producten waaronder de Amerikaanse koelkasten welke U op deze site kunt bekijken.

Wij onderscheiden ons door niet alleen een “doos” te leveren maar een compleet geïnstalleerd product tegen de scherpste prijs.

De Amerikaanse koelkasten worden dan ook door onze eigen bezorgers full-service bij onze klanten geleverd. Het grote voordeel van werken met eigen bezorgers is dat deze jongens dit dagelijks doen en dus het beste weten hoe je een koelkast van 180 kg moet leveren tot in de keuken, plaatsen, uitpakken en aansluiten. Als wij een amerikaanse koelkast hebben geplaatst is deze voor dat we weg gaan klaar voor gebruik, u hoeft hem alleen nog maar zelf te vullen! Bij ons krijgt u dus net even meer als een “doos” van 180kg op de stoep.

Heeft U na de bezorging nog uitleg, vragen of eventueel service nodig dan kunt u uiteraard altijd bij ons terecht.
Showroom 2013Onze showroom met zo’n 25 “echte Amerikaanse koelkasten” is één van de grootste in de Benelux, u kunt hier een goede indruk krijgen van wat er allemaal mogelijk is en daarnaast kunt u door diverse opstellingen als vrijstaand of ingebouwd een indruk krijgen van hoe het er in uw situatie uit komt te zien.

Het belangrijkste van onze showroom is nog dat U de verschillen, hoge kwaliteit en afwerking van onze koelkasten kunt zien en voelen, iets wat van een plaatje of het internet onmogelijk is.

Bezoek onze showroom eens en laat u inspireren en verrassen door de vele mogelijkheden en uitvoeringen die wij u kunnen bieden!

Tot ziens in onze showroom!
Webiste-ETMeer weten over ons en onze overige producten bezoek
dan ook eens onze algemene site www.elektrends.nl

Elek Trends Nederland BV uw specialist in:

– Amerikaanse koelkasten
– Centraal stofzuigsysteem
– Waterontharders
– Airconditioning
– Ventilatie